Kantoor Losser

Gepubliceerd op 11 augustus 2022 om 16:13

Sinds 25 juli j.l. verwelkomen wij u ook graag op ons kantoor in Losser.

 

Door toenemende vraag naar onze dienstverlening en daardoor uitbreiding van ons team begonnen we in Denekamp aardig uit ons jasje te groeien. Het paste allemaal nét, maar echt ideaal was het niet, waardoor het idee ontstond een extra kantoor te openen zodat het team zich kan verdelen. We vonden een mooie locatie aan de Teylersstraat 3 in Losser en hebben de afgelopen twee maanden keihard geklust om er een fijne plek van te maken! Van uitgewoonde Sushi-tent naar een sfeervol kantoor waar we u graag verwelkomen. 

Voor u verandert er niets: dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde toewijding! Uiteraard bent u op het kantoor in Denekamp ook nog steeds meer dan welkom!

Waar we in Denekamp genieten van de rust en al het groen om ons heen, kijken we in Losser uit over het marktplein waar veel gebeurt. Voor ons een leuke afwisseling en uiteraard is het aan u waar we u mogen ontvangen.

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral langs: als u al klant bent, klant wilt worden of meer informatie over onze dienstverlening wilt. De koffie is bij ons áltijd vers!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.